Κόντε: «Αν απαγορεύεται το συναίσθημα, να μείνουμε όλοι σπίτια μας»!

Κόντε: «Αν απαγορεύεται το συναίσθημα, να μείνουμε όλοι σπίτια μας»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κόντε: «Αν απαγορεύεται το συναίσθημα, να μείνουμε όλοι σπίτια μας»!

bet365

Την απάντησή του στα όσα του ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο, έδωσε ο Αντόνιο Κόντε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν έλλειψη σεβασμού οι αντιδράσεις του στα γκολ, αλλά έκφραση συναισθήματος, το οποίο θεωρεί απαραίτητο στο ποδόσφαιρο.

Ο Ιταλός κόουτς της Τσέλσι, πανηγύρισε έξαλλα όλα τα γκολ των ποδοσφαιριστών του στο τελικό 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ, ακούγοντας τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων» να τραγουδάει δυνατά παρά το βαρύ σκορ, θέλησε να ξεσηκώσει το γήπεδο για να χειροκροτηθούν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Μουρίνιο, με το σφύριγμα της λήξης, θέλησε να του πει ότι το θεώρησε ασέβεια και εξευτελισμό προς εκείνον, τον τρόπο με τον οποίο ο Κόντε πανηγύριζε, ειδικά στο 4-0, με τον τεχνικό των «μπλε» να δηλώνει δημοσίως:

«Δεν συνέβη τίποτα κακό με τον Ζοσέ, γιατί θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου ήταν φυσιολογική. Δεν τον περιγέλασα και δεν θεώρησα κάτι ως ασέβεια. Πάντοτε σέβομαι τον αντίπαλο και τον συνάνθρωπό μου. Αν απαγορεύεται το συναίσθημα και η έκφρασή του, τότε να πάμε όλοι σπίτια μας και ν' αλλάξουμε επάγγελμα. Ό,τι έκανα, ήταν κάτι φυσιολογικό. Δεν ήταν εις βάρος του Μουρίνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα