«Τελειώνει» από την Ίντερ ο Ντε Μπουρ, υποψήφιος και ο Μάρκο Σίλβα

«Τελειώνει» από την Ίντερ ο Ντε Μπουρ, υποψήφιος και ο Μάρκο Σίλβα

Θοδωρής Βασίλης
«Τελειώνει» από την Ίντερ ο Ντε Μπουρ, υποψήφιος και ο Μάρκο Σίλβα

bet365

Το μέλλον του Φρανκ Ντε Μπουρ στην Ιντερ κρέμεται από μια κλωστή κι εντός της ημέρας οι διοικούντες θα αποφασίσουν να τον απομακρύνουν από την θέση του προπονητή. Εκ των υποψηφίων, αλλά παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, ο Μάρκο Σίλβα.

Η Ίντερ γνώρισε νέα ήττα από την Αταλάντα αυτή την φορά με 2-1 και πλέον όπως όλα δείχνουν ο Φρανκ Ντε Μπουρ μετράει αντίστροφα για την απόλυσή του. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε το καλοκαίρι στην θέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά έχει γνωρίσει έξι ήττες στα 12 παιχνίδια που είναι στον πάγκο των «νερατζούρι».

Η ήττα από την Αταλάντα φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν συσκέψεις τόσο στο Μιλάνο όσο και στην Κίνα για το αν θα πρέπει να φύγει άμεσα ο Ολλανδός πριν το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Τορίνο στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ήδη ακούγονται και τα πρώτα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του, με τους Λεονάρντο (βρισκόταν στην ομάδα το 2011), Μαντορλίνι (πρώην Βερόνα και Αταλάντα), και Πιόλι (πρώην Λάτσιο) να είναι πρώτοι στην λίστα του συλλόγο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα