Στη Βέροια για την αντίδραση

Κώστας Ζάλιαρης
Στη Βέροια για την αντίδραση

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και την καλή ψυχολογία στο αποψινό (19:30, Novasports1) παιχνίδι απέναντι στη Βέροια στην Ημαθία.

Η ήττα από την Ξάνθη στη Λεωφόρο και η ισοπαλία με τον τρόπο που ήρθε, στη Λιέγη απέναντι στη Σταντάρ, καθιστούν απαραίτητη την επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, δεδομένων των πολλών μαζεμένων παιχνιδιών που ακολουθούν και φυσικά ενόψει του ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης»...

Με απουσίες, μεν, αλλά με επίγνωση της κατάστασης ταξίδεψε στην Ημαθία η αποστολή του «τριφυλλιού», με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει στους Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Ξενόπουλο και Στάικο, ενώ «κόπηκαν» οι Κοτσόλης, Μαρινάκης και Τελάντερ.

Απώτερος σκοπός του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη «βασίλισσα» η διατήρηση της επαφής με την κορυφή μετά και το 2-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους» να παρατάσσονται κατά πάσα πιθανότητα με το 4-2-3-1 και στα χαφ, όπου σημειώνονται οι σημαντικότερες απουσίες, τους Κουτρουμπή και Λουντ.

Κάτω απ' τα δοκάρια θα βρεθεί ο Λουκ Στιλ, με τον Κουλιμπαλί να κερδίζει τη φανέλα βασικού για το δεξί άκρο της άμυνας, τους Ιβανόφ και Μολέδο στα στόπερ και τον Χουλτ αριστερά. Στην τριπλέτα πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τους Βιγιαφάνιες, Γουακάσο και Ιμπάρμπο.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα (1-0) από τον αναγεννημένο Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη, στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και ο κόουτς της ομάδας, Θωμάς Γράφας, δεν υπολογίζει σε κάποιους μακροχρόνια τραυματίες, παραμένει εκτός εκτός πλάνων ο Σαρπόνγκ και θα λείψει από το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μελίσσης που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Η πιθανή ενδεκάδα της Βέροιας (4-2-3-1) θ' αποτελείται από τους: Λόπεθ – Ναβαλόφσκι, Μαραγκό, Καλί, Μαλόν – Άρτσε, Μπαλάφα – Χαροντάκη, Σισίνιο, Μελικιώτη - Καπετάνο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα