Ένταση με Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου και καταγγελίες! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ένταση με Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου και καταγγελίες! (vid)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να νικήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προχώρησε σε καταγγελίες, ενώ στο τέλος υπήρξε ένταση με τους δημοσιογράφους!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατήγγειλε επίθεση, ενώ τόνισε πως «εξαιτίας των δημοσιογράφων συμβαίνουν, όσα συμβαίνουν». Νωρίτερα, είχε τοποθετηθεί κατά των διαιτητών.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για:

Το ότι τι έγινε και έφυγε η ομάδα: Ενημερώθηκα πριν γίνει η τελευταία διακοπή από τον 4ο και τον διαιτητή. Το άκουσε και ο αρχηγός. Εάν διακοπεί ξανά θα είναι η τελευταία. Αυτό μας είχανε πει. Όταν μπήκαμε μέσα μου είπε ο διαιτητής ότι το διακόψαμε το ματς και μετά άλλαξε γνώμη. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα εάν θέλετε να σας λέω παραμύθια ναι να σας πω ότι τους είπα εγώ στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια.

Τον αν υπήρξε απειλή για -10: Ναι. Μας είπαν για -10. Δηλαδή με -3 από πέρυσι και -3 σήμερα θα πηγαίναμε στο -16. Δηλαδή που θα πάει αυτό; Που θα πηγαίναμε; Εάν θέλετε να έχετε ένα καθαρό ποδόσφαιρο πρέπει να ασχολείστε με αυτό. Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο. Δεν γίνεται έτσι να προχωρήσουμε. Και έτσι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το που χάθηκε το ματς, τόνισε: «Οι σημερινοί 3 βαθμοί χάθηκαν στην κόκκινη του Μιλιβόγεβιτς που έπρεπε να την δεχθεί στο α' μέρος που μας έβαλε το γκολ. Στο οφσάιντ στο 1-1 και στην κόκκινη του Μποτία που είναι τάκλιν για... πέντε αγωνιστικές», ενώ προσθεσε: «Μεταξύ των παικτών δεν έχει γίνει τίποτα. Όχι αυτό που έγινε ήταν από το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού. Ένας άνθρωπος πό το τιμ του Μπέντο του μόλις μπήκαμε πρώτη φορά άρχισε να βρίζει. Χωρίς καμία επικοινωνία από εμάς μας έβριζε. Και μετά βγαίνοντας για δηλώσεις πάλι μας έβριζε».

Το ματς υποστήριξε: «Στο σημερινό παιχνίδι ξεκάθαρα έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή αλλά χωρίς ουσία. Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτά είναι μες στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν μπήκαν αυτά τα γκολ στις φάσεις που κάναμε».

Το τι έγινε πίσω από τον πάγκο: «Ξέρω πως όταν έμπαινα στη φυσούνα δέχθηκα λεκτική επίθεση, όπως και όταν πήγα να κάνω δηλώσεις, καθώς και αντικείμενα. Ευτυχώς δεν με βρήκε κάποιο. Μπαίνοντας μέσα στην φυσούνα; Τι θέλετε να μου πείτε; Να μπαίνουν οπαδοί μέσα στο γήπεδο; Κίνδυνος τραυματισμού; Εάν υπήρχε; Ναι φοβήθηκα για Αθανασιάδη και Ροντρίγκες. Θα μπορούσαν να ήταν στο νοσοκομείο. Θα μπορούσαν να είναι εκεί από τα μαρκαρίσματα που ήταν για κόκκινες», ενώ είπε ακόμα: «Δεν είπανε από τα μεγάφωνα ότι θα διακοπεί και πως ήταν τελευταία φορά; Δεν έκανα την κίνηση μόνος μου. Είχε διακοπεί το ματς. Πάλι σας λέω ότι οι ερωτήσεις σας έχουν ενδιαφέρον για την άλλη πλευρά».

Στο τέλος και ενώ υπήρξε ένταση με ρεπόρτερ, ειπώθηκε από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: «Μπορούμε εάν θέλουμε να σταματήσουμε. Είδατε κάποια πράγματα με τα μάτια σας και δεν σας ενδιαφέρουν. Εξαιτίας των δημοσιογράφων συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν. Εσείς φταίτε για ότι γίνεται γιατί δεν αναφέρετε ότι γίνεται και βλέπετε». Υπήρξε μάλιστα και έντονος διάλογος με τον Ίβιτς να τονίζει πως εάν αυτά συνέβαιναν στην Τούμπα το τι θα γράφονταν και ενώ έκανε μνεία και σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους που του έκαναν τις ερωτήσεις που θεώρησε μη αποδεκτές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα