Καταγγελία του ΠΑΟΚ για επίθεση στα αποδυτήρια

Gazzetta team
Καταγγελία του ΠΑΟΚ για επίθεση στα αποδυτήρια

bet365

Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει φραστική επίθεση από μέλη του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού προς τον Βλάνταν Ίβιτς μέσα στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο τέλος του αγώνα.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς με τη λήξη του ντέρμπι. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Σέρβος προπονητής, αλλά και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δέχθηκε φραστική επίθεση από μέλη του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού, μπαίνοντας στο χώρο των αποδυτηρίων.

«Τα ίδια συμβαίνουν κάθε φορά σ’ αυτό το γήπεδο. Από τότε που έπαιζα ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα ίδια πράγματα. Είναι ανεπίτρεπτο», υποστήριξε ο Ίβιτς, ενώ την «επίθεση» κατήγγειλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έχει παράπονα και από την συμπεριφορά του Αρετόπουλου στην προσωρινή διακοπή του αγώνα.

«Στη διακοπή πήγε και ενημέρωσε για την εξέλιξη του αγώνα υπονοώντας ότι θα το διακόψει εις βάρος του ΠΑΟΚ. “Το ματς τελείωσε παιδιά, το διακόπτω οριστικά” μας είπε με προκλητικό τρόπο», λένε οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα