Μιλιβόγεβιτς: Ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση!

Μιλιβόγεβιτς: Ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση!

Μιλιβόγεβιτς: Ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση!

Πανευτυχής μετά το ματς, αφού το δικό του γκολ έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αναφέρθηκε στην φάση της λύτρωσης και τα παράπονα του ΠΑΟΚ!

«Χρειάστηκε να ακουμπήσω λίγο την μπάλα. Άλλαξε ελάχιστα η πορεία κι έγινε το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει» ήταν η περιγραφή του «Μίλι» για το γκολ που έδωσε το... τρίποντο στην ομάδα του ενώ σε ερώτηση για το πως αντέχει τα σερί παιχνίδια, μαζί με αυτά για το Europa League, τόνισε: «Δεν είμαι ironman, είναι δύσκολο να παίζουμε Πέμπτη-Κυριακή. Είναι λίγος ο χρόνος για ξεκούραση, αλλά ελπίζω να συνεχίσω καλά και να είμαι έτοιμος την επόμενη αγωνιστική»!

Για το πως βρέθηκε στην σωστή θέση για να σκοράρει επισήμανε: «Για μας ήταν δύσκολο να ελέγχουμε τον χρόνο μετά την καθυστέρηση γιατί δεν ξέραμε σε ποια στιγμή του ματς ήμασταν. Αλλά ξέραμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε επίθεση για να πάρουμε το ματς. Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω κι αυτό κάναμε. Θα μπορούσα να βάλω νωρίτερα το γκολ. Σήμερα είχαμε και τύχη στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά εμείς πιέσαμε πολύ, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε να κερδίσουμε».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την θέση του ΠΑΟΚ ότι θα έπρεπε να έχει αποβληθεί για μαρκάρισμα στον Κλάους Αθανασιάδη, ο Σέρβος διεθνής ανέφερε: «Ο διαιτητής πήρε σωστή απόφαση. Δεν ακούμπησα καν τον Αθανασιάδη. Έπεσε και γλύστρησε. Η απόφαση ήταν απόλυτα σωστή του διαιτητή».

 

Best of internet