Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ακτίνες

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ακτίνες

bet365

Στον ΠΑΟΚ δεν πιστεύουν πως έφυγαν ηττημένοι από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο «Δικέφαλος» ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, έκανε πολλές ευκαιρίες, ενώ «πληγώθηκε» από το αυτογκόλ του Βαρέλα και την αμυντική ολιγωρία στη φάση του 2-1.

Ο Βλάνταν Ίβιτς κατέβασε την ίδια σχεδόν ενδεκάδα με τον αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ, τον ίδιο προσανατολισμό στο γήπεδο και δύο παρεμβάσεις, με την επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη στην ενδεκάδα και την παρουσία του Στέλιου Μαλεζά στο αρχικό σχήμα αντί του Χουάν Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σωστά στημένος, ενώ ο Σέρβος τεχνικός διαβάζοντας σωστά τον αντίπαλο, μπορεί να θεωρεί ότι κέρδισε τη μάχη των πάγκων από τον Πάουλο Μπέντο.

Γλύκος: Κράτησε με τις επεμβάσεις του όρθιο τον ΠΑΟΚ μέχρι την στιγμή, που τον κέρδισε ο Μιλιβόγιεβιτς. Η απόκρουσή του στην εξ επαφής κεφαλιά του Μποτία είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ντέρμπι.

Μάτος: Περιορίστηκε στα αμυντικά καθήκοντά του, δεν βγήκε όσο σε προηγούμενα παιχνίδια στην επίθεση, ενώ στο β’ μέρος έμεινε από δυνάμεις κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Φιγκέιρας να κάνει αρκετές επελάσεις από την πλευρά του.

Μαλεζάς: Γενικά στάθηκε πολύ καλά στο κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου», με εξαίρεση τη φάση στην κεφαλιά του Μποτία δεν έχασε πολλές μάχες στον αέρα, ενώ έχει συμμετοχή στο γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ.

Βαρέλα: Ωραίος και μοιραίος για τον ΠΑΟΚ. Από τα πρόσωπα του ντέρμπι. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι κάνει το μοιραίο λάθος στη φάση του αυτογκολ βάζοντας το δεξί πόδι στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα.

Λέοβατς: Από τους καλύτερους των φιλοξενούμενων στο πρώτο 45λεπτο, ο Κροάτης αμυντικός δεν έχασε σχεδόν καμία μονομαχία, ενώ βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας του από την αριστερή πλευρά. Η αναγκαστική αλλαγή του, λόγω τραυματισμού, ήταν από τις στιγμές-κλειδιά για την εξέλιξη του αγώνα.

Κάνιας: Πάλεψε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έδωσε πολλές μάχες μέχρι την στιγμή που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Αρετόπουλο. Από εκείνη την στιγμή έδειξε μια διστακτικότητα να μπει στις μονομαχίες και σωστά ο Ίβιτς τον άφησε στα αποδυτήρια στο β’ μέρος.

Τσίμιροτ: Ίσως ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Πολλά χιλιόμετρα στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν από τους παίκτες που έδιναν βοήθεια και ανάσες στη μεσαία γραμμή κρατώντας την μπάλα, ενώ στο ρεπορτόριο του είναι και η κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού βγάζοντας τετ α τετ τον Κάμπος με τον Καπίνο.

Σάχοφ: Ξεκίνησε και πάλι στην ενδεκάδα, αλλά ήταν ελάχιστες οι στιγμές, μέχρι να δώσει τη θέση του στον Μπίσεσβαρ, που φάνηκε στο παιχνίδι. Κάτι λείπει από το παιχνίδι του, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Κάμπος: Αν το αυτογκόλ του Βαρέλα έριξε τον «Δικέφαλο» ψυχολογικά, η κλασική ευκαιρία του Αγκολέζου ήταν η στιγμή που αναρωτιέσαι πότε επιτέλους θα βρει δίχτυα. Ενεργεί χωρίς καθαρό μυαλό στο τετ α τετ με τον Καπίνο, που ίσως λόγω και δυνάμεων, έπρεπε να έχει καλύτερη επιλογή στο τελείωμα της φάσης.

Ροντρίγκες: Το γνωστό παιχνίδι από τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, τον οποίο σημάδευαν οι συμπαίκτες του προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του. Το πάλεψε, έκανε ενέργειες, κέρδισε μπάλες, όμως του έλειψε για άλλη μια φορά το κάτι παραπάνω στην τελική επιλογή.

Αθανασιάδης: Πολύ μεστό παιχνίδι από τον αρχηγό του «Δικεφάλου», που άγγιξε το γκολ στη φάση με το δοκάρι στο β’ μέρος, ενώ κέρδισε κατά κράτος τους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού σ’ όλες τις φάσεις στον αέρα. Βοήθησε και ανασταλτικά στις στημένες φάσεις των «ερυθρόλευκων». Το έλειψε μόνο το γκολ.

Χαρίσης: Μπήκε στη θέση του Κάνιας, έτρεξε πολύ στη μεσαία γραμμή, κέρδισε μονομαχίες, έδωσε λύσεις, αλλά στη φάση του 2-1 δεν προλαβαίνει να βγει και να κλείσει πάνω στον Φιγκέιρας πριν αυτός κάνει την σέντρα.

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Με την ποιότητά του μπορεί να δώσει άλλο χρώμα στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε από το πόσο εύκολα και έξυπνα βρίσκει τον Ροντρίγκες στη φάση που αυτός βγαίνει μόνος απέναντι στον Καπίνο στο β’ μέρος.

Κρέσπο: Έπαιξε αντί του Λέοβατς ως αριστερό μπακ, έχασε κάποιες φορές το μαρκάρισμα του Φορτούνη, αλλά συνολικά δεν είχε προβλήματα όσο αγωνίστηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα