Γλύκος: «Κάποιος κύριος δεν ήθελε να κερδίσουμε»

Γλύκος: «Κάποιος κύριος δεν ήθελε να κερδίσουμε»

Γλύκος: «Κάποιος κύριος δεν ήθελε να κερδίσουμε»

Αιχμές για την διαιτησία του Αρετόπουλου άφησε ο Παναγιώτης Γλύκος, τονίζοντας πως δεν αυτός δεν ήθελε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ είπε πως έγιναν συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη μετά την τρίτη διακοπή.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είμαι απογοητευμένος και εγώ και οι συμπαίκτες μου, γιατί ξέραμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Αλλά όπως είδατε και εσείς κάποιος κύριος δεν ήθελε να γίνει έτσι. Είναι ολοφάνερο, για ακόμα μια φορά. Αντί να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές, είναι οι διαιτητές. Άρα τι κάνουμε εμείς; Είναι πολύ απογοητευτικό... Αυτός ο κύριος πριν 2 χρόνια καθόμουν εκεί κάτω από τα δοκάρια και πάλι κατάφερε να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά. Είμαστε όλοι τόσο απογοητευμένοι. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε πλέον».

Για το που εστιάζουν τα παράπονα τους στον ΠΑΟΚ: «Το πρώτο γκολ είναι από θέση οφσάιντ και έρχεται από κάποιον που έπρεπε να έχει αποβληθεί. Αν είναι έτσι λογικό είναι να το ζητάμε. Εφόσον υπάρχει ανατροπή από πίσω είναι αποβολή. Άρα έρχεται το γκολ από έναν ποδοσφαιριστή που έπρεπε να είχε αποβληθεί».

Για το αν υπήρξε σκέψη να μη βγει ο ΠΑΟΚ μετά την τρίτη διακοπή: «Θέλαμε να βγούμε, απλά περιμέναμε κάποια απόφαση γιατί υπήρξαν συζητήσεις με τον κ. Σαββίδη. Έπρεπε να βγούμε γιατί θα υπήρχαν κυρώσεις πάλι και δεν είναι καλό. Έπρεπε να βγούμε και να προσπαθήσουμε. Είναι δύσκολο σε αυτά τα λεπτά να πετύχεις κάποιο γκολ και ήρθε αυτή η απρόσμενη ήττα που δε μας άξιζε».

Best of internet