Φορτούνης: «Μίλησε μία μεγάλη ομάδα» (vid)

Φορτούνης: «Μίλησε μία μεγάλη ομάδα» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Μίλησε μία μεγάλη ομάδα» (vid)

bet365

Ο Φορτούνης τόνισε πως έχει σημασία να κερδίζεις ακόμη και όταν δεν είσαι καλός σε ένα παιχνίδι. Τι άλλο είπε για το 2-1 με ΠΑΟΚ.
Δίκαιη χαρακτήρισε ο Φορτούνης τη νίκη του Ολυμπιακού. Ο διεθνής χαφ μιλώντας στη NOVA μετά το ντέρμπι, σχολίασε πως οι «ερυθρόλευκοι» αν και δεν ήταν καλοί, άξιζαν τους τρεις βαθμούς. «Ηταν ένα ντέρμπι. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση, αλλά εμείς δείξαμε πως και όταν δεν είμαστε καλοί, μπορούμε να πάρουμε μία νίκη. Αυτό έχει σημασία. Να νικάς και αν δεν είσαι καλός», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήμασταν και λίγο κουρασμένοι. Μετά όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίω, αν εξαιρέσει κανείς το τετ α τετ του ΠΑΟΚ.
Ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ. Μας περίμενε στην αντεπίθεση. Έχει γρήγορος παίκτες. Στο τέλος όμως... μίλησε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Να μην κερδίζεις μόνο όταν είσαι καλός, αλλά και όταν δεν είσαι», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα