«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία του Αρετόπουλου

Gazzetta team
«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία του Αρετόπουλου

bet365

Μένεα κατά του Αλέξανδρου Αρετόπουλου πνέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «Αυτή η διαιτησία είναι η δικαιότερη που μπορεί να κάνει ο Αρετόπουλος στο Καραϊσκάκη, μέχρι εκεί του επιτρέπει η ερυθρόλευκη συνείδησή του».

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου δεν μπορούσαν να κρύψουν στον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να τονίζουν πως το 1-1 έγινε με γκολ οφσάιντ και το 2-1 με τέρμα παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Αναλυτικά στον «δικέφαλο» τόνιζαν: «Ο ΠΑΟΚ έχασε από γκολ-οφσάιντ κι από γκολ παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Αυτή η διαιτησία είναι η δικαιότερη που μπορεί να κάνει ο Αρετόπουλος στο Καραϊσκάκη, μέχρι εκεί του επιτρέπει η ερυθρόλευκη συνείδησή του. Στους νέους πίνακες δεν έχει την παραμικρή θέση, καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να τα αγνοήσει αυτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα