Ο Βλάνταν Ιβιτς κατά των διαιτητών (vid)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ

Ο Βλάνταν Ιβιτς κατά των διαιτητών (vid)

Ο Βλάνταν Ιβιτς κατά των διαιτητών (vid)

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν έξαλλος μετά την λήξη του ματς καθώς είχε παράπονα από τις αποφάσεις του Αρετόπουλου, ενώ ανέφερε πως οι διαιτητές του είχαν πει πως θα διακόψουν το ματς για αυτό πήγε στα αποδυτήρια. 

Πολλά παράπονα από την διαιτησία και τις αποφάσεις του ρέφερι Αρετόπουλου είχε ο Βλάνταν Ιβιτς. Τόσο για τα όσα καταλόγισε κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και για το ότι συνεχίστηκε το ματς μετά την τελευταία διακοπή. «Ντρέπομαι για αυτό. Συμβαίνει κάθε φορά, Βρίζουν. Γίνονται διάφορα...Είναι απαράδεκτο. Πήγαμε στα αποδυτήρια γιατί ο διαιτητής μου είχε πει στην προηγούμενη διακοπή πως 'τελευταία φορά. Άλλη φορά θα διακόψω το παιχνίδι'. Αυτό μου είπε και αυτό κάναμε. Μετά όταν μπήκαμε μέσα, άλλαξαν απόφαση και μας είπαν να βγούμε έξω γιατί θα έχουμε αφαίρεση 10 βαθμών. Υπηρξαν δύο κόκκινες κάρτες που ήταν ξεκάθαρες. Το πρώτο γκολ ήταν οφ σάιντ», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Για το ματς σχολίασε πως  «ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλύτερα. Ο αντίπαλος είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χωρίς ουσία». 

Best of internet