Μουρίνιο: «Πληρώσαμε τα ατομικά λάθη στην άμυνα»

Μουρίνιο: «Πληρώσαμε τα ατομικά λάθη στην άμυνα»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι η Τσέλσι προηγήθηκε χωρίς να κάνει τίποτα, ότι η Γιουνάιτεντ πλήρωσε τα ατομικά λάθη στην άμυνα και αναφέρθηκε στο τι είπε στον Κόντε στο τέλος.

«Αρχίσαμε άσχημα και ύστερα από 30 δευτερόλεπτα βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0. Ημασταν κοντά στο 1-1 όμως στη συνέχεια ένα ακόμα αμυντικό λάθος μας κόστισε. Μετά είχαμε καλή στιγμή για το 2-1 αλλά το σκορ έγινε 3-0 και μετά μπορούσαμε το 3-1 αλλά έγινε 4-0. Ηρθαμε εδώ και θέλαμε να έχουμε επιθετική προσέγγιση, θέλαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε και πήραμε ρίσκα στο δεύτερο μέρος.

Ομως εκείνοι ήταν μπροστά στο σκορ χωρίς να έχουν κάνει τίποτα. Υστερα από αυτό, έπαιξαν καλά και είχαν καλές αντεπιθέσεις. Κάναμε φοβερά αμυντικά λάθη, ατομικά λάθη και το πληρώσαμε. Είχαμε ευκαιρίες και τον έλεγχο του αγώνα, όμως αυτό ήταν επικίνδυνο αφού η Τσέλσι έχει εξαιρετικούς παίκτες για να παίξει αντεπιθέσεις. Δεν θέλω να μιλήσω [για τον διαιτητή]. Βρισκόμαστε 6 βαθμούς από την κορυφή. Τώρα θα πρέπει και οι υπόλοιπες ομάδες να παίξουν μεταξύ τους και εμείς να νικήσουμε στα δικά μας ματς, τα οποία δεν είναι εύκολα, αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες για να μειώσουμε τη διαφορά.

Επειτα από 2 ισοπαλίες και μια ήττα σε 3 αγώνες, πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε νίκες. Η υποδοχή ήταν τέλεια, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Οι φίλοι είναι φίλοι και εκείνοι που δεν είναι, δεν είναι. Ο κόσμος ήταν καλός. Αυτό που είπα στον Κόντε στο τέλος του ματς είναι ανάμεσα σε μένα και τον Αντόνιο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα