Κάλιαρι - Φιορεντίνα 3-5

Κάλιαρι - Φιορεντίνα 3-5

bet365

Σε ένα ματς χωρίς όρεξη για άμυνα, η Φιορεντίνα νίκησε την Κάλιαρι με... 5-3 στη Σαρδηνία και ελπίζει σε ανάκαμψη.

«Η δουλειά μου εξαρτάται από τα αποτελέσματα μου», είπε το Σάββατο ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος είχε αρχίσει να νιωθει πίεση. Μετά το ματς στη Σαρδηνία, πάντως, θα ηρεμήσει κάπως αφού οι Βιόλα επέστρεψαν στις νίκες, βάζοντας και πέντε γκολ. Αυτό είναι το καλό, γιατί το κακό είναι ότι δέχθηκαν τρία και θα μπορούσαν και τέταρτο... Χατ-τρικ ο Κάλινιτς, doppietta ο Μπερναρντέσκι!

Το ματς άρχισε τέλεια για την Κάλιαρι αφού στο 2' ο Ντι Τζενάρο με κεφαλιά, από την σέντρα του Μούρου, νίκησε τον Ταταρουσάνου (1-0). Στα επόμενα 15 λεπτά ο Ιλιτσιτς πλησίασε τρεις φορές στην ισοφάριση, ο Σάου φλέρταρε με το 2-0 και τελικά στο 20' ο Κάλινιτς παρενέβη στο σουτ του Τέγιο και έκανε το 1-1, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ. Αυτό ήταν... Η Φιορεντίνα, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, πήρε μπρος και έδειξε να καθαρίζει από το ημίχρονο.

Στο 26' ο Μπερναρντέσκι από κοντά, στο πίσω δοκάρι, έκανε το 1-2 μετά την πάσα του Κάλινιτς και στο 32' ο νεαρός Ιταλός σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με τρομερό σουτ, για το 1-3. Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για την Φιορεντίνα στο 39', όταν ο Κάλινιτς βρήκε ξανά δίχτυα, με ωραίο πλασέ, ανεβάζοντας το σκορ στο 1-4!

Η ομάδα του Σόουζα έδειξε έτοιμη να κάνει το ίδιο και στην επανάληψη, αφού στο 53' ο Κάλινιτς με κεφαλιά από την σέντρα του Τέγιο έκανε το 1-5 με χατ-τρικ, αλλά στη συνέχεια ήταν η σειρά της Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν πολύ και στο 62' ο Καπουάνο με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Ντι Τζενάρο, μείωσε σε 2-5. Το ματς ήταν ουσιαστικά εκτός ελέγχου αφού οι δύο ομάδες έκαναν εύκολα φάσεις και στο 77' ο Μποριέλο με κεφαλιά, από κόρνερ του Ντι Τζενάρο κι αυτός, έκανε το 3-5 και προκάλεσε την έκρηξη του Σόουζα στον πάγκο της Φιορεντίνα.

Δικαιολογημένη, με δεδομένο ότι η Κάλιαρι θα μπορούσε να πλησιάσει κι άλλο με τους Μελκιότι και Παντοΐν αλλά δεν γινόταν να πάνε και όλα μέσα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα