Μεγάλη διάθεση στην προπόνηση του ΟΦΗ

Μεγάλη διάθεση στην προπόνηση του ΟΦΗ

Με προπόνηση που είχε όρεξη, κέφι και μεγάλη διάθεση απο τους παίκτες του ΟΦΗ, συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Ριζούπολη.

Μεγάλη διάθεση στην προπόνηση του ΟΦΗ
Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, στο ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής στο Ηράκλειο, αλλά και η προσμονή για το επίσημο παιχνίδι που έρχεται, έκαναν τους παίκτες του ΟΦΗ, να τα δώσουν ολα στην προπόνηση, που εγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μπήκε στην τελική της ευθεία. Ο Νίκος Νιόπλιας, είδε όλους τους παίκτες του να μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ πηγαίνει κομπλέ στο παιχνίδι τη Τρίτης (25/10).
 
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή, για το παιχνίδι.
 
ΒΑΣ. ΠΛΕΣΙΤΗΣ:  «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΟΦΗ»
 
Φιλική νίκη με 1-0 στο Τυμπάκι, επί της τοπικής ομάδας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της, περιμένοντας τις εξελίξεις στην Football league για να δει πότε θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα Νέων. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Κ19 του ΟΦΗ σημείωσε ο Σουρνάκης.
 
«Είχαμε θετική εικόνα σαν ομάδα, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο χρόνος που κυλάει είναι υπερ μας, στο να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα», δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης. Επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την Κ19 του ΟΦΗ, στις 2/11, με την ομάδα του Δία για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Best of internet