Χωρίς τους γνωστούς στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους γνωστούς στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς τους γνωστούς στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Βέροια, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει στους Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα. Επιστρέφει ο Μπουμάλ.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Αντρέα Στραματσόνι, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, που έκαναν θεραπεία, αλλά και στον Στάικο που δεν προπονήθηκε λόγω πνευμονίας.

Ατομικά προπονήθηκε και ο Ξενόπουλος, ενώ στη αποστολή επιστρέφει ο Μπουμάλ που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Βέροια που αποτελείται από τους Στιλ, Βλαχοδήμο Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπή, Ιβανόφ, Χουχούμη, Λουντ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι, Εμποκού, Μπουμάλ, Ρέις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα