Οι Βούζας και Τόλι για την ερυθρόλευκη νίκη με ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Οι Βούζας και Τόλι για την ερυθρόλευκη νίκη με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα Κ-20 και παρέμεινε αήττητος έχοντας σε 6 αγώνες, 5 νίκες και μια ισοπαλία. Τι δήλωσαν για το ματς οι Βούζας και Τόλι.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε δυο δοκάρια, δυο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες και φυσικά το γκολ στις καθυστερήσεις. Τα δυο γκολ του αγώνα σημείωσαν ο Θανάσης Ανδρούτσος (45+1) και ο Γιώργος Ξενιτίδης (90+2).
Μόλις στο 3’ ο Ολυμπιακός είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Θανάση Ανδρούτσο ενώ στο 12’ ο Κώστας Κηπουρός σουτάρει μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Σιαμπάνης αποκρούει με δυσκολία τη μπάλα. Στο 15’ το σουτ του Ανδρούτσου δεν βρίσκει στόχο ενώ στο 38’ ο Κηπουρός εκτελεί φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι. Στο 42’ πάλι ο Κηπουρός εκτελεί φάουλ, ο Στάθης Λάμπρου πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Σιαμπάνης αποκρούει και πάλι. Στο 45+1 ο Μάριος Βρουσάι κάνει ωραία ατομική ενέργεια από τα πλάγια και στέλνει την μπάλα στον Ανδρούτσο ο οποίος «γράφει» με πλασέ το 1-0.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με δυο αλλαγές στην ενδεκάδα του και ανέβηκε ψηλά για να ισοφαρίσει χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92’ ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και 2ο γκολ. Ο Μάριος Βρουσάι βγάζει από τα πλάγια ασίστ στον Γιώργο Ξενιτίδη ο οποίος με πλασέ κάνει το 2-0. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι με τον Ατρόμητο το Σάββατο (29/1) στο Ρουφ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα σημείωσε: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε ευκαιρίες για να πετύχει πολλά γκολ αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια καλή εικόνα αλλά δεν κινδυνέψαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι καλός για όλο το παιχνίδι και από ματς σε ματς καλύτερος. Αυτό είναι το ζητούμενο. Έχουμε ένα πλάνο και το τηρούμε. Μας ενδιαφέρει η πρόοδος των παιδιών αλλά και η καλή εικόνα της ομάδας. Βλέπουμε παιδιά που πέρσι έπαιζαν στην Ακαδημία ν’ αγωνίζονται στο Europa League αλλά και στο Πρωτάθλημα και αυτό για εμάς στην Κ-20 είναι οδηγός για τη συνέχεια».
Ο Άρντιτ Τόλι τόνισε από την πλευρά του: «Πήραμε μια νίκη που θα μπορούσε να έχει έρθει πολύ πιο εύκολα και από το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Είδαμε την ομάδα να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο δεν είχε την ίδια απόδοση. Παρόλα αυτά δεν κινδυνέψαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Οι προπονητές έχουν απαιτήσεις από εμάς και εμείς για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε όλοι θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79' Καμπετσής), Τασιούλης (63' Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72' Ξενιτίδης) και Βρουσάι.
ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοτσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (56' Αηδονίδης), Κωνσταντίνου (46' Σταθόπουλος), Δημητριάδης (46' Τζοβάρας) και Χατζηδίμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα