Μαρινάκης: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο διαιτητής στη Λιέγη...»

Μαρινάκης: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο διαιτητής στη Λιέγη...»

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο διαιτητής στη Λιέγη...»

bet365

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να φύγει με τη νίκη από τη Λιέγη, αλλά ο ρέφερι έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, εξέφρασε ο Νίκος Μαρινάκης. «Θα προσπαθήσει να κρατήσει αμυντικά» σχολίασε ο νεαρός μπακ του «τριφυλλιου» για τη Βέροια, την οποία αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» τη Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς, αλλά μεγάλο ρόλο πιστεύω πως έπαιξε και ο διαιτητής. Πάντως και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός και δίνει ψυχολογία στην ομάδα, γιατί δίνει ελπίδες για να προκριθούμε.

Όλες οι ομάδες έχουν μεταπτώσεις. Ίσως είχαμε λίγο παραπάνω το μυαλό μας στη Λιέγη στο ματς με την Ξάνθη».

Είναι ένα δύσκολο ματς με τη Βέροια, όπως όλα για μας στο πρωτάθλημα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως η Βέροια θα έχει πρώτο στόχο να κρατήσει αμυντικά, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα