Καλύτερα τα νέα για Ινιέστα (vid)

Καλύτερα τα νέα για Ινιέστα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Καλύτερα τα νέα για Ινιέστα (vid)

bet365

Περί τους δύο κι όχι τέσσερις μήνες αναμένεται να λείψει ο Αντρές Ινιέστα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Μπαρτσελόνα έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στο δεξί του γόνατο, στη νίκη (3-2) επί της Βαλένθια.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» αντικαταστάθηκε αναγκαστικά και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του «Μεστάγια» έπειτα από τον σοβαρότατο – όπως φάνηκε αρχικά – τραυματισμό που αποκόμισε, με το πόδι του να λυγίζει και να δείχνει πως επρόκειτο για μεγάλη ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστημα τριών ή και τεσσάρων μηνών απουσίας από τα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, ωστόσο, ο έμπειρος χαφ αποχώρησε από το γήπεδο δίχως να χρειάζεται πατερίτσες, περπατούσε δίχως βοήθεια και όπως ανέφεραν από τη Μπαρτσελόνα, θα χρειαστεί περίπου ενάμιση με δύο μήνες για να επανέλθει, ανάλογα και με την εξέλιξη που θα έχει η αποθεραπεία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα