Αλέγκρι: «Οι παίκτες της Μίλαν επηρέασαν τον διαιτητή»

Αλέγκρι: «Οι παίκτες της Μίλαν επηρέασαν τον διαιτητή»

bet365

Ο Αλέγκρι στάθηκε στις διαμαρτυρίες των παικτών της Μίλαν, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο έκαναν τον διαιτητή να αμφιβάλλει και να μην μετρήσει το γκολ της Γιουβέντους.

Η Μίλαν νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν μετρούσε το γκολ της «βέκια σινιόρα», που κακώς ακυρώθηκε.

Ο Αλέγκρι, μετά το ματς είπε για το τέρμα που δεν μέτρησε:

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Δυστυχώς, το γκολ μετρούσε, αλλά οι διαμαρτυρίες των παικτών της Μίλαν έκαναν τον διαιτητή να αμφιβάλει για την απόφασή του».

Στη συνέχεια, ο πρώην τεχνικός των «ροσονέρι» έπλεξε και το εγκώμιο του τρόπου παιχνιδιού της Μίλαν, ενώ δεν είναι κάτι να προσάψει στην δικιά του ομάδα.

«Πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου για την καλή εμφάνιση κόντρα σε μια καλά οργανωμένη Μίλαν, που τα έδωσε όλα. Είχε ένα σουτ σε κάθε ημίχρονο, αλλά έπαιξε σκληρά, συγκεντρωμένα κι ο Λοκατέλι πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα