Σιώπης: «Το καλύτερο ρόστερ της πενταετίας»

Gazzetta team
Σιώπης: «Το καλύτερο ρόστερ της πενταετίας»

bet365

Ο Σιώπης τόνισε πως ο φετινός Πανιώνιος έχει περισσότερη ποιότητα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.
Ακόμη πιο «ψηλά» θέλει να φτάσει φέτος ο Σιώπης με τον Πανιώνιο, καθώς όπως ίδιος είπε στη NOVA η ομάδα έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων ετών. «Ο Πανιώνιος έχει φέτος το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας. Σε σχέση με πέρσι έχουμε περισσότερη ποιότητα. Φέτος έχουμε στόχο μία ανάλογη πορεία με πέρσι», είπε αρχικά και μετά του μεταφέρθηκε πως παρόντος του Σκίμπε, έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι. Εκεί έδειξε αρκετά μετριόφρων. «Εγώ κάνω ότι μπορώ για το καλό της ομάδας. Δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ», σχολίασε.
Ο νεαρός χαφ όταν η κουβέντα «πήγε» για μία ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική ανέφερε «μακάρι», σχολίασε ακόμη την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Κόρμπο για τον οποίο είπε πως «είμαστε και δωμάτιο μαζί», ενώ έδειξε αισιόδοξος. «Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αλλά με το ρόστερ που έχουμε και τη δουλειά που γίνεται είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά».
Για το ότι ο Πανιώνιος «βγάζει» συνεχώς παίκτες, είπε ότι «είναι το καλύτερο σκαλί στην Ελλάδα. Δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και υπάρχουν τεχνικοί όπως ο κύριος Ουζουνίδης και ο κόουτς τώρα (σ.σ. ο Μιλόγιεβιτς) που μας δείχνουν εμπιστοσύνη». Για το σημερινό ματς και αν θα μπορούσε η ομάδα του να διεκδικήσει κάτι είπε ότι «αν είχαμε και περισσότερο καθαρό μυαλό στη τελική πάσα.... Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη χωρίς πίεση. Αλλά εκεί στη τελική πάσα είχαμε θέμα. Ο Μασούντ γενικότερα θέλει να κάνει το παιχνίδι της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος. Εβγαλε και μία εξαιρετική κάθετη στον Καρίμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα