Σιμόες: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Σιμόες: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Gazzetta team
Σιμόες: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

bet365

Ο Σιμόες τόνισε πως στην Ενωση παντού και με οποιοδήποτε αντίπαλο παίζουν για να κερδίσουν.
«Σκασμένος» ήταν ο Σιμόες επειδή η ΑΕΚ δεν κέρδισε σήμερα και αυτό είπε στην κάμερα της NOVA. «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την κατάστασή του. «Είμαι καλά. Δούλεψα. Και τώρα είμαι 100% έτοιμος και μπορεί ο κόουτς να υπολογίζει σε εμένα».
Για τον Μοράις με τον οποίο είναι συμπατριώτες ανέφερε πως «δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι έμπειρος και έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να φανεί η δουλειά του. Είναι ένα προπονητής που του αρέσει να παίζει με κατοχή μπάλας και επιθετικό ποδόσφαιρο. Νομίζω έχει πολλά να μας δώσει, γιατί σε όλους αρέσει να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο».
Ο Σιμόες ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον Τιμούρ Κετσπάγια και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον προηγούμενο κόοτυς. Είχε τις δικές του απόψεις. Σέβομαι τις αποφάσεις κάθε προπονητή. Κλείνοντας έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.
«Ανεξαρτήτως αντιπάλου η ΑΕΚ πρέπει να παίζει για τη νίκη. Κανένας νέος προπονητής σε τέσσερις ημέρες δεν μπορεί να κάνει την ομάδα του να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Το μόνο που μας ενδιαφέρει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είναι η νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα