Μοράις: «Γρήγορα στο επίπεδο που θέλουμε»

Μοράις: «Γρήγορα στο επίπεδο που θέλουμε»

Gazzetta team
Μοράις: «Γρήγορα στο επίπεδο που θέλουμε»

bet365

Ο Ζοσέ Μοράις συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια με τον Πανιώνιο και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.
«Δουλειά» θέλει η ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Μοράις με την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανιώνιο. «Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Να αυξήσει το ποσοστό κατοχής της μπάλας και να μην χάνει τόσες μπάλες», τόνισε ο Μοράις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της NOVA.
Λίγη ώρα μετά, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου επιθετικά η ομάδα μας ήταν καλύτερη. Είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε αμυντικό και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κατακτήσει έναν βαθμό μέσα στην έδρα μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όμως δεν σκοράραμε. Είμαι όμως χαρούμε με την αντίδραση των παικτών του στην προσπάθεια που έκαναν για να πάρουν κάποια πράγματα, απ’ αυτά που προσπαθούσαμε να τους δώσουμε. Συγχαίρω τους παίκτες γι’ αυτήν τους την προσπάθεια. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα φτάσουμε στο επίπεδο που και η ομάδα και οι παίκτες θέλουμε να είμαστε».


Για το τι του άρεσε και τι όχι από την Ένωση τόνισε: «Δεν με προβλημάτισε τίποτα. Η ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιους συνδυασμούς και να δημιουργήσει ευκαιρίες για να βάλει το γκολ. Μου αρέσει γιατί οι παίκτες έχουν ποιότητα. Είμαι θετικός γιατί πλέον βρίσκονται μόνο δυο ημέρες και προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους δώσαμε».

Όσον αφορά το αν προλαβαίνει να περάσει στην ΑΕΚ αυτό που θέλει γιατί έρχονται δύσκολα ματς και ντέρμπι: «Εγώ γνωρίζω το ποδόσφαιρο. Και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν ομάδες με ποιότητα. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα μας ώστε να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας. Καταλαβαίνω ότι σε δυο ημέρες οι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα και να αλλάξουν άμεσα την υπάρχουσα κατάσταση. Με την ποιότητα που έχουν πιστεύω ότι πολύ πολύ σύντομα θα βελτιωθούμε, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στα επόμενα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα