Παράσχος: «Προσπαθήσαμε με χίλιους δυο τρόπους»

Gazzetta team
Παράσχος: «Προσπαθήσαμε με χίλιους δυο τρόπους»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε με όλους τους τρόπους να νικήσει την Ξάνθη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο για τον οποίο η αμυντική του συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάρα πολύ καλή, βασίζεται σε πολύ λίγες επιθέσεις και στα στημένα. Παρότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ξέραμε λίγο έως πολύ πώς θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη δυστυχώς από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ για το οποίο έχουμε ευθύνη γιατί δεν είχε ο καθένας τον παίκτη που είχε ευθύνη. Τον χάσαμε... μέσα από τα χέρια μας κι έτσι μας πέτυχε το γκολ. Η Ξάνθη από τη στιγμή που προηγήθηκε, το μόνο το οποίο έκανε ήταν να κλειστεί όσο το δυνατόν στην περιοχή της με 10 άτομα στην άμυνα κι από κει και πέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε χώρους και να κινηθούμε προς την αντίπαλη εστία. Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, τι να πω για τα παιδιά, ήμασταν πάρα πολύ αγωνιστικοί... Προσπαθήσαμε με χίλιους δύο τρόπους να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αυτή άμυνα, αλλά δυστυχώς η μπάλα κάπου θα κοντραριζόταν ή θα σταματούσε σε αντίπαλο. Κακά τα ψέματα ο αντίπαλος σε αυτό το κλειστό παιχνίδι είναι πάρα πολύ δυνατός στις μονομαχίες και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Η ζωή συνεχίζεται... Θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια μας ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τη ζημιά την οποία πάθαμε στην έδρα μας χάνοντας αυτούς τους 3 βαθμούς για να ανέβει λιγάκι κι η ψυχολογία μας μετά από αυτές τις δύο συνεχόμενες ήττες».

Για το αν συμφωνεί ότι είναι η χειρότερη εμφάνιση για την ομάδα του: «Τι να κάνουμε ρε παιδιά... Απέναντι σε αυτή την κλειστή άμυνα δεν είναι κι εύκολο πράγμα να μπορέσεις να την διασπάσεις. Επιλέξαμε χίλιους δυο τρόπους! Από πλάγια, κάθετα, δυστυχώς δεν μπορούσαμε να περάσουμε την μπάλα με τίποτα. Από κει και πέρα, τι να κάνουμε, η Ξάνθη δεν είναι τυχαίο ότι κατάφερε και πήρε από τις μεγάλες ομάδες συνεχόμενα καλά αποτέλεσμα. Σε αυτό τον τομέα είναι να μη σου προηγηθεί. Γι’ αυτό είναι καλύτερα την Ξάνθη να την παίζεις στην έδρα της παρά εκτός. Βλέπετε το παιχνίδι το οποίο κάνει. Δεν είναι εύκολο, εύκολο είναι στα λόγια, αλλά είναι πολύ δύσκολο στην πράξη και όσο περνάει ο χρόνος χάνεις την ηρεμία σου και δυστυχώς πηγαίνεις σε πολύ μεγάλες μπαλιές και διαρκείς μονομαχίες. Και αν ο αντίπαλός μπορεί να ανταπεξέλθει σ’ αυτό τον τομέα, όπως έκανε η Ξάνθη, θα έχεις δυσκολίες, τι να κάνουμε...».

Για το ότι ο Πλατανιάς δεν είχε τόσο μεγάλο πάθος, ειδικότερα στο α’ ημίχρονο: «Γιατί η Ξάνθη πιστεύετε ότι ήταν πιο δυνατή από εμάς στις μονομαχίες; Δε νομίζω. Από εκεί και πέρα όμως εάν... άνοιγε τα μάτια του ο διαιτητής και μας έδινε περισσότερα φάουλ, εάν δείτε ο Γιακουμάκης τα φάουλ που του κάνουν και το παιδί δεν πήρε τίποτε... Βγάλτε το συμπέρασμα μόνοι σας. Δεν θέλω πάλι να μιλήσω για τη διαιτησία, ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που μίλησα στην Τρίπολη και δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους με τίποτα».

Για τον Μανούσο: «Εχει μία θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό, τώρα εάν μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι στη Βέροια θα το δούμε μέσα στην εβδομάδα».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Θα έχουμε πάρα πολλές αλλαγές όπως κάναμε και πέρσι. Θα κοιτάξουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας να τα κερδίσουμε και να παρατάξουμε μια ομάδα που θα ‘ναι με πιο ξεκούραστους παίκτες και το κυριότερο που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Η πρόκριση μας ενδιαφέρει, δε θα κοιτάξουμε το ματς με τον Ολυμπιακό, όσο τα επόμενα παιχνίδια που θα δώσουμε με την Σπάρτη και με τα Χανιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα