Συνθήματα για Μπάγεβιτς, αποδοκιμασίες στη λήξη!

Συνθήματα για Μπάγεβιτς, αποδοκιμασίες στη λήξη!

Gazzetta team
Συνθήματα για Μπάγεβιτς, αποδοκιμασίες στη λήξη!

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν το ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ», ακούστηκε στο τέλος.

Η Ένωση ήταν 0-0 με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ακούστηκαν αποδοκιμασίες και συνθήματα από την κερκίδα προς το πρόσωπό του του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι αποδοκιμασίες είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, ενώ το σύνθημα που τον... στέλνει στον Ολυμπιακό και είχε να ακουστεί αρκετό καιρό από τους οπαδούς της Ένωσης, έγινε πιο έντονο στη λήξη του πρώτου μέρους, όταν υπήρξαν και περισσότερα σφυρίγματα από τις εξέδρες.

«Αυτό δεν είναι ΑΕΚ»

Συνθήματα και γιούχα όμως ακούστηκαν και στο τέλος της αναμέτρησης, αφού η ομάδα του Μοράις δεν κατάφερε να σκοράρει. «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», ακούστηκε από την κερκίδα, μαζί με αποδοκιμασίες προς τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα