Ο Κλάους δε σκέφτεται το γκολ, αλλά τη νίκη…

Ο Κλάους δε σκέφτεται το γκολ, αλλά τη νίκη…

Ο  Κλάους δε σκέφτεται το γκολ, αλλά τη νίκη…

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το αν σκέφτεται το γκολ και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι από τους λίγους παίκτες του «Δικεφάλου», που γνωρίζουν καλά τι εστί ένα «Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ», άρα μπορεί να μιλήσει καλύτερα απ’ όλους για τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα από την Καραμπάχ και το επικείμενο ντέρμπι:

«Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, προσπαθείς να ξεχάσεις όσο πιο γρήγορα αυτό που έπαιξες και να συγκεντρωθείς στο επόμενο. Αυτό κάναμε κι εμείς και αφήσαμε πίσω μας την Καραμπάγκ. Υπάρχει σίγουρα κούραση από τα ταξίδια, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή» .

Για το πόσο θα επηρεάσουν τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τις δύο ομάδες:

«Πρέπει να ξεχάσεις είτε την νίκη, είτε την ήττα όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί υπάρχει μπροστά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, και πρέπει να είσαι όσο γίνεται πιο δυνατός» .

Για το αν σκέφτεται το προσωπικό γκολ την Κυριακή:

«Το σημαντικό είναι να αγωνιστεί η ομάδα όπως πρέπει. Να είναι συγκεντρωμένη 100%, να δείξει πάθος και θέληση, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» .

Για τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Θα υπάρχει πίεση, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό θα το πούμε και στα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα και νομίζω ότι θα είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς» .

Για την κατάστασή του:

«Είχα ένα θέμα στο γόνατο αλλά το ξεπέρασα και θα είμαι έτοιμος την Κυριακή».

Best of internet