Με 21 ποδοσφαιριστές στη «μάχη» του Φαλήρου ο ΠΑΟΚ

Με 21 ποδοσφαιριστές στη «μάχη» του Φαλήρου ο ΠΑΟΚ

Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή πάει ο ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Τι σχεδίασε ο Ίβιτς στην τελευταία προπόνηση. 

Με 21 ποδοσφαιριστές στη «μάχη» του Φαλήρου ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ του Μπακού πρέπει να αλλάξει πολλά για να σταθεί όρθιος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Κυριακής στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Το ευρωπαϊκό μάθημα (από την Καραμπάχ) πρέπει να γίνει ελληνικό μάθημα για την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, που στο σύντομο διάστημα και μέσα σε διάστημα μόλις δύο ημερών προσπάθησε να αλλάξει πράγματα και κυρίως να διορθώσει πολλές από τις αγωνιστικές αδυναμίες, που έβγαλε στο χορτάρι του «Τόφικ Μπαχράμοφ».  

Ο Δικέφαλος έκανε την τελευταία του προπόνηση στην Αθήνα και πλέον περιμένει τη σέντρα στο Καραϊσκάκη. Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε κυρίως την τακτική με τον Βλάνταν Ίβιτς να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Αυτό αναφέρει ο ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης και όλα δειχνουν ότι ο Σέρβος προπονητής έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Καραμπάχ. Η τριάδα Αθανασιάδης-Μπίσεσβαρ-Μαλεζάς έχουν αυτή την στιγμή ένα προβάδισμα στο μυαλό και στη σκέψη του ίβιτς χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη σ' ότι αφορά το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί την Κυριακή στο φαληρικό στάδιο.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Καραϊσκάκη με 21 ποδοσφαιριστές, αφού μετά το τέλος της προπόνησης οι Βελλίδης , Δεληγιαννίδης , Γιαννούλης , Πούγγουρας , Κοροβέσης αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη.

Best of internet