Χαλκίδα: Ανακοίνωση που... καίει την διοίκηση από τους παίκτες!

Δημήτρης Τομαράς
Χαλκίδα: Ανακοίνωση που... καίει την διοίκηση από τους παίκτες!

bet365

Αναβρασμός στις τάξεις των παικτών της Χαλκίδας λόγω ασυνέπειας της τωρινής και πρώην διοίκησης ως προς το οικονομικό σκέλος. Τι ανακοίνωση βγήκε.
Το παρακάτω κείμενο το οποίο υπογράφουν οι αρχηγοί Κώστας Καραμπάς, Δημήτρης Τσατσαρής, Βαγγέλης Ντελέκος και Σπύρος Γκιτσάλης αναφέρει:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, με απόλυτο σεβασμό στην ομάδα που υπηρετούμε και στους φιλάθλους της, στην ιδιότητά μας, μα κυρίως με αγάπη στο ποδόσφαιρο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αγωνιζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας. Οι συνθήκες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα μας είναι άδικες και ιδιαίτερα δύσκολες και δοκιμάζουν τις αντοχές, αλλά και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται στην προηγούμενη διοίκηση της ομάδας, η οποία αθέτησε τις υποσχέσεις της επανειλημμένα προς τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και την ύστατη στιγμή που άφησαν τις τύχες της ομάδας δεν εμφανίστηκε κανείς για να δώσει εξηγήσεις. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού ΑΟ Χαλκίς αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Από την άλλη, η προηγούμενη διοίκηση μας άφησε χωρίς χρήματα για δύο μήνες και 18 ημέρες με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να μην έχουν χρήματα για τις καθημερινές τους ανάγκες. Ο λόγος που την Τρίτη (σ.σ. αναφέρονται σε προπόνηση στις 18/10) δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση ήταν ότι η προηγούμενη διοίκηση είχε τάξει πώς θα γίνουν πληρωμές, κάτι το οποίο για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ΨΕΜΑ. Ελπίζουμε ότι από εδώ και πέρα με το νέο διοικητικό καθεστώς να ξημερώσει μία νέα μέρα για τον ιστορικό σύλλογο, με ή χωρίς εμάς. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα