Το... σχέδιο Μπέντο για ΠΑΟΚ και ο Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Το... σχέδιο Μπέντο για ΠΑΟΚ και ο Μάριν

bet365

Ο Μπρούνο Βιάνα προορίζεται ως αντί-Ντε Λα Μπέγια ενώ ο Πάουλο Μπέντο εκτός απροόπτου θα έχει ακόμα 2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα με ΠΑΟΚ. Τι γίνεται με Μάρκο Μάριν.

Από χθες σας είχαμε μεταφέρει πως ο Μπρούνο Βιάνα θα είναι ο αρ. μπακ στην περίπτωση που δεν προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Έτσι και θα γίνει λογικά.

Κίπερ ξανά ο Στέφανος Καπίνο, δεξιά ο Ντιόγο Φιγκέιρας, κέντρο άμυνας με Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα και αριστερά ο Μπρούνο Βιάνα. Κέντρο με Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Αντρέ Μάρτινς και Κώστα Φορτούνη ως επιτελικό χαφ, δεξί εξτρέμ ο Ταρίκ Ελιουνούσι και αριστερά ο Σεμπά και φορ ο Ιντέγε. Σύνολο 3 αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα με Αστανά: Καπίνο αντί Λεάλι, Βιάνα αντί του τιμωρημένου Ρέτσου και Ιντέγε αντί του Καρντόσο.

Μίνι... ανατροπές βέβαια μπορεί να υπάρξουν. Κατά τα άλλα ως προς τον Μάρκο Μάριν τα δεδομένα σας τα έχουμε ήδη επισημάνει. Το γεγονός πως μένει off για 2η σερί αποστολή δείχνει την πρόθεση του Πάουλο Μπέντο να τον διατηρήσει σε αγωνιστική... καραντίνα και κάτι σαν σιωπηλή τιμωρία μέχρις ότου... συνετιστεί και παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο έμπειρος κόουτς στις προπονήσεις αλλά και σε θέματα τακτικής και νοοτροπίας. Προσέξτε και το εξής: για 2η συνεχόμενη αποστολή προτιμάται ο νεαρός Μανθάτης αντί του Γερμανού και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Στην προπόνηση του Σαββάτου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο Μπέντο δεν δούλεψε όπως θα ήθελε. Ως προς την 11άδα υπήρξε μία αίσθηση ξανά για Καμπιάσο ως αντί-Μάρτινς αλλά δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες.

Θυμίζουμε την αποστολή με ΠΑΟΚ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας και Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα