Τρομερή επαναφορά για την Εσπανιόλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερή επαναφορά για την Εσπανιόλ!

bet365

Έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με τρία τέρματα από την Εϊμπάρ, η Εσπανιόλ βρήκε τη δύναμη να κάνει τρομερή αντεπίθεση διαρκείας και να σώσει τον βαθμό με το τελικό 3-3 για την 9η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν! Με δέκα παίκτες ισοφάρισε το σύνολο του Κίκε Φλόρες!

Οι Καταλανοί είδαν τους φιλοξενούμενους στο «Cornella de Llobregat» να προηγούνται με τρία τέρματα από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Σέρχι (23') και Κίκε (44'), ενώ είχε μεσολαβήσει το αυτογκόλ από τον Ρέγιες στο 27ο λεπτό.

Ο ουρανός είχε... σκοτεινιάσει για την ομάδα του Κίκε Φλόρες, η οποία, όμως, ξύπνησε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και κατάφερε να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό, για τον οποίο θα... γελούσαν ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ αν τους έλεγε κάποιος στην ανάπαυλα ότι δεν θα έχαναν αυτό το ματς.

Οι Πέρεθ (64'), Πιάτι (73') και Λέο Μπαπτιστάο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 στο ματς που όσο... κλισέ κι αν ακουστεί ή διαβαστεί, έσπασε καρδιές δεδομένης της κατάστασης και της ισοφάρισης πριν το σφύριγμα της λήξης από το 3-0 του πρώτου μέρους.

Μάλιστα, η Εσπανιόλ είχε μείνει με παίκτη λιγότερο στο 84' λόγω αποβολής του Καϊσέδο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα