Νοκ άουτ ο Λεντέσμα, καλύτερα ο Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Νοκ άουτ ο Λεντέσμα, καλύτερα ο Μπεργκ

bet365

Ο Κριστιάν Λεντέσμα δεν θα ταξιδέψει στην Βέροια, σε αντίθεση με τον Μάρκους Μπεργκ που όλα δείχνουν οτι θα είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οριστικά χωρίς τον Κριστιάν Λεντέσμα θα ταξιδέψει για την Βέροια και το παιχνίδι 8ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντίνος μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε την Πέμπτη στην Λιέγη, αποφασίστηκε να μείνει εκτός, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η κατάστασή του και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, την επόμενη Κυριακή (σ.σ. θα είναι εκτός και για το Κύπελλο).

Από εκεί και πέρα, στα ευχάριστα ο Μάρκους Μπεργκ δείχνει είναι καλύτερα, καθώς σήμερα δεν είχε πυρετό. Οι εξετάσεις που έκανε για βρογχίτιδα βγήκαν καθαρές και έτσι την Κυριακή αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά για την πρωτεύουσα Ημαθίας...

Φυσικά εκτός είναι οι Κάρλος Ζέκα και Κρίστοφερ Σάμπα που δίνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα