Ηγετική ομιλία από τον Κριστιάνο πριν το 11ο ευρωπαϊκό!

Ηγετική ομιλία από τον Κριστιάνο πριν το 11ο ευρωπαϊκό!

Κώστας Ζάλιαρης
Ηγετική ομιλία από τον Κριστιάνο πριν το 11ο ευρωπαϊκό!

bet365

Όπως το φανέρωσε και στον τελικό του Euro 2016, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε εμφανίσει τον ηγετικό του χαρακτήρα στο ημίχρονο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο, τον περασμένο Μάιο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, στ' αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ατλέτικο, στο «Σαν Σίρο», πήρε το λόγο και προσπάθησε να δώσει το σύνθημα στους συμπαίκτες του για να τα δώσουν όλα στα λεπτά που απέμεναν – με τον τελικό να κρίνεται στα πέναλτι – παραδίδοντας, σύμφωνα με τη «Marca» που φιλοξενεί εδώ το βίντεο, την παρακάτω αρχηγική ομιλία:

«Ακούστε με, θέλω να πω κάτι. Απέχουμε 45 λεπτά από το να γράψουμε ιστορία. Μερικές φορές η κούραση είναι ψυχολογική. Πρέπει σε αυτά τα 45 λεπτά να παίξουμε στο τοπ. Μπορούμε να το κάνουμε διότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι θέμα μυαλού. Εϊμαστε 45 λεπτά από το να γράψουμε ιστορία. Αμυνόμαστε όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα