Δεν θα μας τρελάνετε εσείς με τον Αρετόπουλο…

Δεν θα μας τρελάνετε εσείς με τον Αρετόπουλο…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από το blog του στο gazzetta τα πραγματικά δεδομένα για το διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

Το τι θα κάνει στο Καραϊσκάκη ο Αρετόπουλος δεν το ξέρω. Κατά βάση για κανένα διαιτητή δεν μπορείς να ξέρεις από πριν. Εικάζω ότι όπως όλοι οι ρέφερι στα ντέρμπι θα παίξει για να αποφύγει το μεγάλο λάθος, ώστε να μη γίνει στόχος μετά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν θα μας τρελάνουν και κάποιοι με τον ορισμό του! Δηλαδή, να μην θέλει ο ΠΑΟΚ τον Αρετόπουλο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για ποιο λόγο; Συγνώμη δηλαδή, αλλά να τα βάλουμε κάτω. Με στοιχεία, με δεδομένα κι όχι απλή προπαγάνδα.

Με τον Αρετόπουλο διαιτητή λοιπόν ο ΠΑΟΚ…

Κέρδισε για τελευταία φορά τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη 2-1 ακριβώς πριν δύο χρόνια.

Κέρδισε μέσα στην Τρίπολη 2-1 τον Αστέρα τις προάλλες, με τους γηπεδούχους ένα ημίχρονο με 10 παίκτες.

Είχε πέρσι σε δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, νίκη 3-1 στο πρωτάθλημα (με πέναλτι το 1-0) κι ισοπαλία 1-1 στα πλέϊ οφς, χάρη στην οποία βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Κέρδισε πέρσι 2-0 τον Πανιώνιο μέσα στη Ν. Σμύρνη για τα πλέϊ οφς.

Κέρδισε πέρσι στο πρωτάθλημα 2-0 τον Αστέρα στην Τούμπα.

Κοινώς, πέρσι και φέτος με Αρετόπουλο σε έξι παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είχε τέσσερις νίκες και μία χρυσή ισοπαλία (συν ένα 0-0 στη Λιβαδειά). Είναι διαιτητής να μην τον θέλει; Καλά πλάκα κάνουμε τώρα;

Αλλά πάμε κι από την άλλη πλευρά. Ας υποθέσουμε ότι ο Αρετόπουλος είναι διαιτητής του και…συστήματος, που και καλά ευνοεί τον Ολυμπιακό. Τότε γιατί δεν τον βάζουν να παίζει τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια; Ρε παιδί μου, δεν λέτε ότι ο Ολυμπιακός ορίζει όποιους διαιτητές θέλει κι ότι ο Αρετόπουλος είναι του Ολυμπιακού; Ε, γιατί δεν τον βάζει ο Ολυμπιακός τον Αρετόπουλο στα παιχνίδια του, αφού είναι δικός του;

Φέτος παίζει πρώτη φορά Ολυμπιακό.

Πέρσι είχε παίξει επίσης μία φορά, το αδιάφορο Ηρακλής-Ολυμπιακός 0-2 την 25η αγωνιστική.

Και πρόπερσι είχε παίξει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 και Γιάννινα-Ολυμπιακός 3-1. Δηλαδή, δύο ήττες του Ολυμπιακού!

Λοιπόν, επειδή δεν θα μας τρελάνετε εσείς: αφού είναι εργαλείο του συστήματος, όπως λέτε, ο Αρετόπουλος, γιατί δεν τον βάζουν εδώ και κάποια χρόνια να παίζει τον Ολυμπιακό; Κι όποτε τον βάζουν να τον παίζει, χάνει; Τι…εργαλείο είναι αυτό; Να παίζει τον…ΠΑΟΚ και να κερδίζει;

Κι άντε τώρα, πηγαίνετε να βρείτε κανένα παιχνίδι πριν τέσσερα η, έξι χρόνια για να κάνετε το άσπρο μαύρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.