«Ποτέ φίλοι με τον Αμπράμοβιτς, δεν θα πανηγυρίσω κόντρα στην Τσέλσι»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ποτέ φίλοι με τον Αμπράμοβιτς, δεν θα πανηγυρίσω κόντρα στην Τσέλσι»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε απόλυτα επαγγελματική και τίποτα παραπάνω, τη σχέση που είχε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που σκοράρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εις βάρος των «μπλε», δεν θα το γιορτάσει...

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως εχθρός έπειτα από τη δεύτερη απόλυσή του, τον περασμένο Δεκέμβρη και πλέον έχει αναλάβει τις τύχες της Γιουνάιτεντ, την οποία θα προσπαθήσει να οδηγήσει στη νίκη μπροστά στο κοινό που τον έχει λατρέψει για όσα πέτυχε στο παρελθόν.

«Δεν πρόκειται να γιορτάσω αν πετύχει γκολ η ομάδα μου απέναντι στην Τσέλσι. Θα σεβαστώ τον αντίπαλο σύλλογο. Ξέρω να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου, δεν είμαι μικρό παιδί. Δεν θα με επηρεάσει ούτε κάτι αρνητικά αν δω ότι ο κόσμος με υποδέχεται με άσχημο τρόπο. Έχω απεριόριστο σεβασμό στην Τσέλσι» ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο, για να τονίσει αναφορικά με τη σχέση που είχε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς:

«Υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση, αλλά ήταν ξεκάθαρα μια σχέση απόλυτα επαγγελματική. Μια σχέση εργοδότη – εργαζομένου. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, δεν είχαμε πει ποτέ το κάτι παραπάνω, δεν ήμασταν ποτέ ο ένας στον άλλον. Τυπική, επαγγελματική σχέση με σεβασμό είχαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα