Η... ενοχή του Γκιγκς και το σοκ όταν έμαθε για τον Σερ Άλεξ

Η... ενοχή του Γκιγκς και το σοκ όταν έμαθε για τον Σερ Άλεξ

Κώστας Ζάλιαρης
Η... ενοχή του Γκιγκς και το σοκ όταν έμαθε για τον Σερ Άλεξ

bet365

Η πρώτη του σκέψη ήταν πως είχε κάνει κάποιο μεγάλο λάθος, ακόμα κι αν δεν ήταν ένα «ψαρωμένο» παιδάκι. Ο Ράιαν Γκιγκς, δεν θα ξεχάσει το σοκ και τη λύπη που του προκάλεσε το τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να του ανακοινώσει την απόσυρσή του...

Ο Ουαλός νυν τηλεσχολιαστής, θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλοτε βοηθός των Ντέιβιντ Μόγιες και Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», έγραψε στην «Telegraph» για τις στιγμές που ενημερώθηκε από τον Σκωτσέζο πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ για την απόφασή του ν' αποσυρθεί, το 2013.

Προκαλεί τεράστια εντύπωση ο... φόβος του, τη στιγμή που είδε τ' όνομα του Σερ Άλεξ στην οθόνη του κινητού και σκέφτηκε όπως θα το έκανε ένα 16χρονο παιδί που προσπαθούσε να θυμηθεί αν έκανε κάτι λάθος σε μια απλή άσκηση προπόνησης...

«Με πήρε τηλέφωνο λίγες ώρες πριν ο σύλλογος βγάλει την ανακοίνωση της απόφασής του να φύγει από την ομάδα και ν' αποσυρθεί. Είχαμε μιλήσει πολύ στο Κάρινγκτον και όταν είδα το όνομά του στην οθόνη του κινητού μου, σκέφτηκα αμέσως “Θεέ μου, τι χαζομάρα έκανα πάλι” κι ας ήμουν 39 ετών.

Όταν τελειώσαμε την κουβέντα ήμουν τρομερά λυπημένος. Ήταν κομμάτι ενός μεγάλου μέρους της ζωής μου ο Σερ Άλεξ. Τους επόμενους μήνες με επηρέασε και έβλεπα τον αντίκτυπο της απουσίας του. Ήταν κομμάτι της ζωής μας κι όχι μονάχα της καθημερινότητάς μας στην ομάδα. Έλειπε στην προετοιμασία, έλειπε τα Χριστούγεννα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα