Το... αδιέξοδο των Μανιάτη - Σιόβα

Το... αδιέξοδο των Μανιάτη - Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
Το... αδιέξοδο των Μανιάτη - Σιόβα

bet365

Οι Μανιάτης και Σιόβας με τα υπάρχοντα δεδομένα στον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο υποχρεωμένοι να αναζητήσουν ομάδα αλλά και να ρίξουν αισθητά τον πήχη των οικονομικών τους απαιτήσεων.

Οι περιπτώσεις των δύο έμπειρων παικτών είναι πάνω κάτω γνωστές. Ο Μανιάτης πολύ πρόσφατα μπήκε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στον Ρέντη αλλά αυτό δεν αλλάζει... δραματικά το status του στην ομάδα.

Το συμβόλαιό του που αγγίζει τις 900.000 ευρώ δεν τον... βοηθάει στην παρούσα φάση. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η πιο μεγάλη προσφορά που είχε ήταν της τάξεως των 300.000 - 350.000 ευρώ ετησίως. Πολύ πιο κάτω δηλαδή.

Εκτός από τον Γιάννη Μανιάτη υπάρχει και ο Δημήτρης Σιόβας. Που και αυτός δεν είναι στα βασικά πλάνα του Πάουλο Μπέντο. Προπονείται μεν κανονικά αλλά είναι πολύ πίσω στην... ιεραρχία του Πορτογάλου ως προς τους στόπερ. Με συμβόλαιο κοντά στις 700.000 ευρώ και ο εν λόγω παίκτης έχει δυσκολίες στο να βρει τέτοιες προτάσεις. Όπως έχουμε τονίσει και παλαιότερα και για τους δύο παίκτες μία λύση γι' αυτούς θα ήταν να δέχονταν σημαντική μείωση των αποδοχών τους.

Είτε αυτό γίνει στον Ολυμπιακό για να αλλάξουν τα οικονομικά τους δεδομένα και όχι μόνο είτε γίνει με ενδιαφερόμενες ομάδες στο εξωτερικό. Διότι πολύ απλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν προσφορές σε τέτοιο οικονομικό ύψος έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα. Σκεφτείτε το εξής και κάτι το οποίο έχουμε καταγράψει ξανά εδώ και καιρό: και οι δύο παίκτες μαζί με την εφορία κοστίζουν στον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα