Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για την Επιτροπή Ομαλοποίησης

Δημήτρης Τομαράς
Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για την Επιτροπή Ομαλοποίησης

bet365

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είναι στο στάδιο δρομολόγησης των τελικών εξελίξεων για την Επιτροπή Ομαλοποίησης της ΕΠΟ. Ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Αρχικά με τα τωρινά δεδομένα δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα αφιχθεί στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο Κύπριος αξιωματούχος συνεχίζει να είναι εν μέσω επαφών με FIFA, UEFA, ΕΠΟ και λοιπούς φορείς για την στελέχωση της Επιτροπής Εξομάλυνσης ή Ομαλοποίησης. Σύμφωνα με τις πηγές του Gazzetta.gr ο εν λόγω παράγοντας προσπαθεί ώστε να... κλειδώσει τα ονόματα και να συγκροτήσει την Επιτροπή μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.
Το πιο πιθανό είναι να τα ανακοινώσει ο ίδιος. Ίσως και με μία επίσημη τοποθέτηση και σε συνεννόηση με την FIFA κυρίως αλλά και με την UEFA. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό πριν το Δ.Σ. της ΕΠΟ στις 31/10 (σ.σ. που είχε δύο αναβολές). Εάν γίνει αυτό το πλάνο πράξη τότε ίσως δεν γίνει Δ.Σ. στην ελληνική Ομοσπονδία. Ο ίδιος ο Κουτσοκούμνης έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της ΕΠΟ πως όταν είναι απόλυτα έτοιμος για το... σχέδιο εφαρμογής της εν λόγω Επιτροπής θα έρθει στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα