Μουρίνιο: «Εγραψα ιστορία στην Τσέλσι» (vid)

Μουρίνιο: «Εγραψα ιστορία στην Τσέλσι» (vid)

bet365

Λίγο πριν το Τσέλσι - Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τα χρόνια του στους Μπλε και τόνισε ότι έκανε σωστά τη δουλειά του στο κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Πορτογάλος, από το καλοκαίρι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε για την Τσέλσι και έκανε σαφές ότι νιώθει καλά με όσα πέτυχε στο Stamford Bridge. «Σε δύο διαφορετικές θητείες κατέκτησα τίτλους με την Τσέλσι, έκανα σωστά τη δουλειά μου. Θα βρίσκομαι πάντα εκεί, θα είμαι μέλος της ιστορίας τους αλλά και εκείνοι είναι σημαντικό κομμάτι της δικής μου καριέρας» είπε ο Special One για την πρώην ομάδα του στην οποία χάρισε 3 τίτλους Premier League σε δύο φορές που πέρασε από τον πάγκο της. Οι δικοί του Κόκκινοι Διάβολοι παίζουν στο πρώην σπίτι του, Stamford Bridge, κόντρα στην Τσέλσι, η οποία έχει πλέον στον πάγκο τον Αντόνιο Κόντε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται 5 πίσω από τις πρωτοπόρους, Σίτι και Αρσεναλ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα