Βιάνα η εναλλακτική για αριστερό μπακ με ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Βιάνα η εναλλακτική για αριστερό μπακ με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μπρούνο Βιάνα θα επιλεγεί ως βασικός αριστερός μπακ στην περίπτωση που ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν κριθεί στο 100% από τον Πάουλο Μπέντο. Κάποιες πιθανότητες και ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Ισπανός αρ. μπακ προπονείται κανονικά με την ομάδα, ωστόσο από τον Ρέντη προκύπτει πως δεν είναι ακόμα πλήρως... μάχιμος. Ο Μπέντο θα τον περιμένει και αύριο Σάββατο για τις τελικές του αποφάσεις.

Στην περίπτωση που ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια μείνει πάγκο ή προτιμηθεί ακόμα και να προφυλαχθεί τελείως, απόντος του τιμωρημένου Παναγιώτη Ρέτσου, το προβάδισμα πάει στον Μπρούνο Βιάνα. Ακόμα ο Καμπιάσο έχει κάποιες πιθανότητες για αντί-Μάρτινς στην 11άδα. Δεν είναι τόσο πιθανό αλλά υπάρχει ως ενδεχόμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα