«Κλείδωσε» για νέα συνάντηση για Ιντέγε

Δημήτρης Τομαράς
«Κλείδωσε» για νέα συνάντηση για Ιντέγε

bet365

Ο ατζέντης του Ιντέγε Μπράουν θα ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr σε 3 - 4 εβδομάδες για μία νέα συζήτηση για τον Νιγηριανό.
Ο Χουτάν Αχμάντι, εκπρόσωπος του Ιντέγε Μπράουν, ήρθε στην Ελλάδα με την προσδοκία να δει σε δράση στο Ολυμπιακός - Αστανά τον πελάτη του. Αυτό δεν έγινε, οπότε περιορίστηκε σε μία κουβέντα.
Για τον Αφρικανό φορ με δεδομένο το πολύ καλό πρώτο του φετινό διάστημα στον πειραϊκό σύλλογο υπάρχει ξανά έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Gazzetta.gr ο Αχμάντι έχει... κλείσει νέο ραντεβού για συζήτηση με Ολυμπιακό και Ιντέγε σε 3 - 4 εβδομάδες από τώρα. Στο παρελθόν βέβαια οι ερυθρόλευκοι έχουν αρνηθεί ακόμα και εξαιρετικές προτάσεις από Κίνα, όμως εάν επανέλθουν με τόσο μεγάλα οικονομικά δεδομένα κανείς δεν μπορεί να ξέρει και να προδικάσει το τι θα συμβεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα