Hρακλής εναντίον Ατρόμητου: Περίεργες συμπτώσεις

Γιώργος Ντυμένος
Hρακλής εναντίον Ατρόμητου: Περίεργες συμπτώσεις

bet365

Ο Ηρακλής και ο Ατρόμητος θα συγκρουστούν την Κυριακή έχοντας στον πάγκο τους προπονητές που ξεκίνησαν σε αμφότερους το καλοκαίρι από την Κ-20 των συλλόγων.
Στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ. Αν πριν την έναρξη της σεζόν σας έλεγαν πως Ηρακλής και Ατρόμητος μετά από πέντε ματς θα συγκρούονταν στο Καυταντζόγλειο με τους τεχνικούς της Κ-20, δύσκολα θα το πιστεύατε. Σε μερικές ώρες όμως αυτό θα συμβεί, καθώς στις περίπου 40 ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από την έναρξη του πρωταθλήματος, σε Μίκρα και Περιστέρι άλλαξαν πολλά.
Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την χρονιά με πολλά προβλήματα και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άντεξε άλλο και γνωστοποίησε την παραίτησή του. «Προσωρινός» αντικαταστάτης του ο Γιάννης Αμανατίδης, που ήταν στην δεύτερη ομάδα. Βέβαια το να γίνει μόνιμος δεν... απέχει πολύ. Αλλωστε στην Ελλάδα τα πάντα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Το προφίλ του νέου κόουτς του Γηραιού πρέπει να είναι ανάλογο του προκατόχου του. Η ομάδα μπορεί να παίζει – λόγω του «μικρού» ρόστερ ύστερα από την απαγόρευση μεταγραφών που είχε – ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Αμυνα και... κόντρα επίθεση. Αν ο παλαίμαχος φορ τα καταφέρει, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει «μόνιμος». Αυτή τη στιγμή η έκφραση στον Ηρακλή «ψάχνουμε προπονητή», έχει λίγο... αφηρημένη έννοια. Εχουν προταθεί πολλοί, αλλά «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».
Ετσι πάνω-κάτω έγινε και στον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Κορακάκης έχει συνδέσει το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Οταν σταμάτησε την καριέρα του πέρασε από το τιμ ορισμένων συλλόγων «μικρών» κατηγοριών και μετά ανέλαβε την Κ-20 του «αστεριού». Λόγω του ότι άπαντες λένε τα καλύτερα για εκείνον και την δουλειά του, στο μυαλό του Γιώργου Σπανού άρχιζε σταδιακά να «ωριμάζει» η ιδέα να βρεθεί και στην πρώτη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα, την κοουτσάρισε στο ματς με τον Αστέρα, το κέρδισε, ενώ παράλληλα δεν προχωρούσαν οι περιπτώσεις υποψήφιων προπονητών στην ομάδα. Οπου αν γίνονταν κάτι, ο Κορακάκης θα ήταν στο τιμ και στο απώτερο μέλλον θα έπαιρνε και εκείνος τα ηνία. Αλλωστε ακόμη δεν έχει καν κλείσει τα 41. Ετσι αποφασίστηκε να «μονιμοποιηθεί» από τώρα και συνεχίζει ως πρώτος.
Ετσι την Κυριακή το μεσημέρι, θα συγκρουστούν δύο ομάδες που αλλιώς ξεκίνησαν την χρονιά και μετά από σκάρτο 1,5 μήνα, έχουν πλέον στον πάγκο τους τεχνικούς της Κ-20. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Πάντως αν δεν είχαν «προωθηθεί», πάλι θα τα... έλεγαν ως αντίπαλοι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των «μικρών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα