Μπήκε με την ομάδα ο Τζαβέλλας!

Μπήκε με την ομάδα ο Τζαβέλλας!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, όχι μόνο ενσωματώθηκε με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αλλά συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ για το χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα.

Μπήκε με την ομάδα ο Τζαβέλλας!

Ο διεθνής αμυντικός του «Δικεφάλου» είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Κύπρο, αρχές Οκτωβρίου, με τις εκτιμήσεις των γιατρών τόσο της Εθνικής,όσο και του ΠΑΟΚ, να κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.

Όμως, ο Τζαβέλλας δούλεψε πολύ πάνω στο κομμάτι της αποθεραπείας, συμπληρώνοντας ακόμη και 12 ώρες με τους φυσιοθεραπευτές του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας συντομότερα απ' ότι αρχικά αναμενόταν στο γήπεδο. «Ο διεθνής αμυντικός ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και παράλληλα συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στη διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς», αναφέρει στο δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο στόχος για να επιστρέψει ο Τζαβέλλας στους αγώνες.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιάννης Μυστακίδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Μάρκος Βελλίδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έμεινε στο γυμναστήριο, αφού πρώτα του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Best of internet