Η χορηγία της Λίγκας στον Σαββίδη!

Δημήτρης Τομαράς
Η χορηγία της Λίγκας στον Σαββίδη!

bet365

H εταιρεία DIMERA συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη είναι εκείνη που αναλαμβάνει την κεντρική χορηγία της Super League, όπως προέκυψε μετά το Δ.Σ. της Παρασκευής!

Έγινε η μίνι... ανατροπή στην Super League σχετικά με το κομμάτι της χορηγίας του πρωταθλήματος. Στο έκτακτο Δ.Σ. της Παρασκευής αποφασίστηκε από τις ομάδες πως δεν υπήρχε λόγος να μην γίνει δεκτή η πολύ υψηλή πρόταση της εταιρείας Σαββίδη.

Έτσι υπήρχαν τρεις εταιρείες για την προσφορά: ο ΟΠΑΠ, η ALTER EGO συμφερόντων Μαρινάκη και η DIMERA του Σαββίδη. Από πλευράς προσφοράς και χρημάτων η DIMERA είχε κάνει την καλύτερη.

Ακολουθούσε εκείνη της ALTER EGO και μετά του ΟΠΑΠ. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η χορηγία και αποφασίστηκε να δοθεί στη DIMERA ομοφώνως.

Θα γίνουν κάποιες επαφές από Δευτέρα για να οριστικοποιηθούν οι όροι της συνεργασίας. Εάν όλα πάνε καλά θα συναφθεί σύμβαση με την εταιρεία του Σαββίδη. Παράλληλα θα πρέπει να συζητηθούν και να διασφαλιστούν οι όποιες εγγυήσεις επειδή πρόκειται για νέα εταιρεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διά στόματος του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, που είχε την σχετική εξουσιοδότηση, η DIMERA άσχετα με το τι θα συμβεί με το Συμβούλιο Επικρατείας δεσμεύτηκε πως θα δώσει το συμφωνηθέν οικονομικό τίμημα.
ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η DIMERA προσέφερε 5 εκατ. ευρώ για διετή συνεργασία. Για το ίδιο διάστημα η ALTER EGO έδινε 4,5.
Ο ΟΠΑΠ είχε μία κύρια πρόταση για 3,25 εκατ. ευρώ με μονομερές δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 2 χρόνια: 2 + 2 δηλαδή εφόσον ήθελε ο εν λόγω Οργανισμός να κλείσει και το επόμενο συμβόλαιο. Υπήρχε και ακόμα μία με 4ετές κλειστό.
Με κλικακούμενες αποδοχές: 1,250 τον πρώτο χρόνο, 2 τον δεύτερο, 2,5 τον τρίτο και 3 τον τέταρτο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ

Η Super League από μέρους της ανακοίνωσε τα εξής:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της “DIMERA MEDIA INVESTMENTS” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη “DIMERA MEDIA INVESTMENTS”.
Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα