Αίσθηση για τρεις αλλαγές με ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Αίσθηση για τρεις αλλαγές με ΠΑΟΚ

bet365

Παρότι οι πλέον ουσιώδεις δοκιμές και οι όποιες αποφάσεις πάνε για το Σάββατο ο Μπέντο ετοιμάζεται για 3 αλλαγές για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με Αστανά.

Κίπερ ο Καπίνο αντί του Λεάλι, αρ. μπακ ο Ντε Λα Μπέγια αντί του Ρέτσου και φορ ο Ιντέγε στην θέση του Καρντόσο.

Τα άλλα πρόσωπα μένουν ως έχουν: Φιγκέιρας δεξί μπακ, Μποτία και Ντα Κόστα οι δύο στόπερ και στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνης. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Ελιουνούσι και Σεμπά.

Σημειώνεται ξανά πως στο Λιμάνι ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση των Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη αλλά και του Μάρτινς και σχεδόν βέβαιοι πως ο Ντε Λα Μπέγια θα είναι έτοιμος. Για την θέση του αρ. μπακ ο Μπέντο έχει δοκιμάσει και τον Βιάνα. Οι πλέον ουσιαστικές δοκιμές 11άδας και οι όποιες αποφάσεις πάνε για Σάββατο. Η αίσθηση και η εκτίμηση πάντως είναι για 3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ σε σχέση με το Ολυμπιακός - Αστανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα