Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή... λάμψη της Ακαδημίας!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή... λάμψη της Ακαδημίας!

bet365

Δυο παίκτες που γαλουχήθηκαν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στο ματς του Europa με Αστανά αλλά η... λάμψη της Ακαδημίας δεν σταματάει σε Ρέτσο και Μανθάτη.
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συμμετείχε σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας αφού τα παιδιά των ομάδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 που ζουν στον Ρέντη κούνησαν το ... σεντόνι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ενώ άλλα παιδιά ήταν ball boys στον αγώνα με τους Καζάκους. Επίσης τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο συνόδευσαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Κ-9, της Κ-10 και της Κ-11.
Όλα τα παιδιά που «φοιτούν» στην Ακαδημία του Ολυμπιακού έχουν ως όνειρο να βαδίσουν στα... χνάρια των Μανθάτη, Ρέτσου και Ανδρούτσου που έχουν αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης με την ομάδα του Πειραιά. Τόσο τα 44 παιδιά απ' όλη την Ελλάδα που μένουν μόνιμα στο Ρέντη όσο και τα πιο μικρά ζουν καθημερινά «δίπλα» στους παίκτες της πρώτης ομάδας που είναι και τα «είδωλά» τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα