Αποστολή με... τραυματίες στην Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Αποστολή με... τραυματίες στην Κέρκυρα!

bet365

Άπαντες παρόντες στην αποστολή της Κέρκυρας, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει μαζί του στην αποστολή και τους τραυματίες σε ακόμα μια προσπάθεια να δέσει την ομάδα του.

Ματς δίχως αύριο είναι το παιχνίδι της Κέρκυρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «Φαίακες», βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη που θα τους αλλάξει την ψυχολογία.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Μιχάλης Γρηγορίου, πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και τους τραυματίες Ντιμιτρόφσκι, Βενέτη και Γκομές προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να κρατήσει κοντά τους ποδοσφαιριστές του.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα, ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει στους 10 από τους 11. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αραμπατζής, στην άμυνα δεξιά ο Σπίνουλας, αριστερά ο Ζαραδούκας αντί του Ντιόγκο και στο κέντρο της άμυνας ο μόνος σίγουρος είναι ο Ιωάννου. Δίπλα του θα αγωνιστεί ή ο Σιόντης ή ο Γρομητσάρης. Εφόσον αγωνιστεί ο πρώτος, τότε στο κέντρο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ανδρεόπουλος και ο Νίκιτς, ενώ αν αγωνιστεί ο δεύτερος, τότε ο «Ανδρεό» θα μείνει εκτός και ο Σιόντης θα πάρει την θέση του δίπλα στον Σέρβο.

Δεκάρι θα είναι ο Ντουαλά, στα αριστερά ο Επστάιν, στα δεξιά επιστρέφει ο Κόντος και στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Τουράμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα