Μπουφόν: «Προπονητής... σε εθνική ομάδα, όχι κάθε μέρα»

Μπουφόν: «Προπονητής... σε εθνική ομάδα, όχι κάθε μέρα»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπουφόν: «Προπονητής... σε εθνική ομάδα, όχι κάθε μέρα»

bet365

Μια από τις πιο πρώιμες σκέψεις που φέρεται να έχει κάνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν για την ημέρα που θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα πρέπει να βγάλει τα γάντια του, τον θέλει ν' ασχολείται με την προπονητική, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες...

Ο θρυλικός πορτιέρο της Γιουβέντους που έχει θέσει ορίζοντα της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας το Μουντιάλ του 2018 και σε συλλογικό επίπεδο... όσο πάει, μίλησε στην «Corriere della Sera» και είπε χαρακτηριστικά:

«Επί 32 χρόνια το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή. Είχα την τύχη ν' αποκομίσω σπουδαίες γνώσεις. Το γήπεδο είναι το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Σου προκαλεί τρομερά συναισθήματα που δίνουν νόημα στη ζωή.

Δεν θα μου άρεσε ν' αναλάβω μια ομάδα και να είμαι προπονητής... σε καθημερινή βάση. Δεν θα έλεγα όχι, όμως, σε ένα πόστο όπως αυτό του ομοσπονδιακού προπονητή εθνικής ομάδας. Έχεις τη δυνατότητα να βιώνεις και πάλι τρομερά συναισθήματα, αλλά να έχεις και τον χρόνο να τα επεξεργαστείς, να τα ζήσεις στο έπακρο και φυσικά ν' ασχοληθείς και με άλλα πράγματα πλην του ποδοσφαίρου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα