Ζοζέ Μοράις: «Πρόκληση και τεράστια ευθύνη η ΑΕΚ»

Ζοζέ Μοράις: «Πρόκληση και τεράστια ευθύνη η ΑΕΚ»

Για την απόφασή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Ελλάδα, το στόχο που είχε βάλει να έρθει στη χώρα μας προτού καν προκύψει η ΑΕΚ, το ρόλο του Σάντος και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την καινούρια κατάσταση, μιλάει ο Ζοζέ Μοράις στο Match Program του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ζοζέ Μοράις: «Πρόκληση και τεράστια ευθύνη η ΑΕΚ»

Ο νέος κόουτς της «Ένωσης», έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο ειδικό βιβλίο που θα μπορούν να βρουν οι φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο, στο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην επίσημη σελίδα του στα social media, «o Πορτογάλος προπονητής αποκαλύπτει ότι εδώ και καιρό... είχε βάλει στόχο την Ελλάδα, μιλάει για τον... ρόλο-κλειδί του Φερνάντο Σάντος, την αυτόνομη προπονητική του καριέρα αλλά και τα χρόνια δίπλα στον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ αντιμετωπίζει με περίσσεια αυτοπεποίθηση το νέο του ξεκίνημα στον πάγκο της ΑΕΚ:

Καταλαβαίνετε ότι για εμένα η ΑΕΚ δεν αποτελεί μόνο πρόκληση για την προπονητική μου καριέρα και για όλα όσα έχω θέσει ως προσωπικούς στόχους. Ταυτόχρονα η ΑΕΚ αποτελεί για εμένα τεράστια ευθύνη και είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να εκπληρώνουν μέχρι το τέλος τις ευθύνες που αναλαμβάνουν. Μπροστά μου από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο δουλειά. Είναι πολλά αυτά που με περιμένουν πλέον”, δηλώνει ανάμεσα στ' άλλα ο Ζοζέ Μοράις».

Best of internet