Η επανεμφάνιση του Μπουχαλάκη

Η επανεμφάνιση του Μπουχαλάκη

Πέρα από τη νίκη, σημαντικό χθες για τον Ολυμπιακό ήταν η επανεμφάνιση του Αντρέα Μπουχαλάκη.

Η επανεμφάνιση του Μπουχαλάκη

Ο μέσος του Ολυμπιακού, ύστερα από τον τραυματισμό που είχε (23/8 του 2015) δεν έχει μπορέσει να βρει τη θέση του στην 11άδα. Ατυχία μεγάλη για τον παίκτη, με τον Μίτσελ τότε να δείχνει ότι τον προορίζει για τα βασικά του σχέδια. 

Βέβαια, από τότε άλλαξαν πολλά κι ο ανταγωνισμός στον άξονα είναι, πλέον, τεράστιος με την παρουσία των Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο και Μάρτινς.

Ο 23χρονος, πάντως, προσπαθεί και μέσα από τη δουλειά του στο Ρέντη κατάφερε και μπήκε στο ματς με την Αστανά. Η είσοδός του στο ματς στο 78' αντί του Φορτούνη έκανε τον παίκτη να γράψει στο βιογραφικό του την 4η παρουσία του σε ευρωπαϊκό ματς. 

Προηγήθηκαν το 90λεπτο στην Μπερ Σεβά και τα 27' με τους Ισραηλινούς στο Φάληρο, ενώ το προηγούμενο ματς που είχε παίξει για διοργάνωση εκτός συνόρων είναι αυτό με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, όπου είχε παίξει για 18'.

Δεν έχει σημασία που το ματς κρίθηκε νωρίς, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι για το νεαρό μέσο να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά γίνεται στα πόδια του, ώστε να... ανεβαίνει.

 

Best of internet