Ρέντναπ: «Πάτησα με το αμάξι το πόδι της συζύγου μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέντναπ: «Πάτησα με το αμάξι το πόδι της συζύγου μου»!

bet365

Εμφανώς ταραγμένος από το τεράστιο λάθος του, αλλά ανακουφισμένος που η σύζυγός του γλίτωσε τα πολύ χειρότερα, εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ έπειτα από τη βοήθεια που παρείχε στη γυναίκα του, επιστρέφοντας από το νοσοκομείο στο σπίτι.

Ο Άγγλος προπονητής δεν πρόσεξε καθόλου ότι η σύζυγός του, Σάντρα, δεν είχε προλάβει να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου όταν την άφησε μπροστά από τα μαγαζιά, την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και όπως τόνισε ο ίδιος, να της πατήσει το δεξί πόδι!

«Ευτυχώς όλα είναι καλά και γλιτώσαμε τα χειρότερα, αφού θα μπορούσε μέχρι και να χάσει το πόδι της αν είχε σταθεί το αμάξι με ολόκληρο το βάρος του... Ήταν μια πολύ κακή στιγμή... Έκανε επέμβαση κι όλα πήγαν καλά... Ήταν φρικιαστικό ατύχημα...» ανέφερε ο Χάρι Ρέντναπ στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα