Ο Στόϊλοφ για Ολυμπιακό και διαιτησία

Δημήτρης Τομαράς
Ο Στόϊλοφ για Ολυμπιακό και διαιτησία

bet365

Ο Στάνιμιρ Στόιλοφ παραδέχθηκε μεν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά παράλληλα έκανε και παράπονα για την διαιτησία.
Ο Στόιλοφ τόνισε για:
Τον αγώνα: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε την μπάλα μας και εμείς. Δεν συμφωνώ με τρεις αποφάσεις των διαιτητών. Ούτε με την κόκκινη κάρτα ούτε με άλλη κάρτα ούτε με ένα φάουλ. Ο παίκτης μου δεν τράβηξε κανέναν όμως ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε 15 ημέρες να είμαστε πιο καλοί.
Τον Μουζίκοβ και ότι βοήθησε και γιατί δεν ήταν βασικός: Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό δεν έπαιξε. Γι' αυτο έβγαλα και τον Καπανάγκα για να τον ξεκουράσω. Μπορούμε το ροτέισον στην επίθεση. Οι παίκτες μας για πολύ καιρό παίζουν 3 ματς την εβδομαδα. Ελπίζουμε να στεφθούμε πρωταθλητές και μετά να ξεκουραστούν γιατί θα έχουμε και το Γιουρόπα.
Τη νίκη της Γιουνγκ Μπόις: Εάν κερδίσουμε και 2 εντός θα έχουμε πιθανότητες. Εάν όχι δεν θα έχουμε την ευκαιρία. Οι ομάδες στον όμιλό μας είναι πολύ δυνατές και παίζουν χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Εάν δεν περάσουμε δεν έγινε και κατι. Τώρα "χτίζουμε" την ομάδα μας. Τώρα παίζουμε εντός έδρας με τον κόσμο μας που μας δίνει μεγάλη δύναμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα